Társoldalunk:

Brazil átlövővel erősít a Cornexi

2006.07.01. 12:46

A Cornexi-Alcoa-HSB Holding nőikézilabda-csapata július 4-én, nyilvános edzésen mutatja be a szurkolóknak az újonnan igazolt játékosokkal kiegészült 2006/2007-es keretét. Információink szerint a csapat három légióssal és Szrnka Hortenziával erősödik.

Alaposan átalakított csapattal vág neki a következő idénynek a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nőikézilabda-csapata. A bajnokságban 5. helyen végző, Magyar Kupa-ezüstérmes együttesből Lőw Andrea, Brigovácz Nikolett, Kiss Olívia, Vámos Boglárka és Szabó Valéria távozik, Csernus Krisztina pedig befejezi a pályafutását.

Az érkezők kilétét egyelőre titokzatos homály fedi, információink szerint a Nürnbergből távozó válogatott átlövő, Szrnka Hortenzia az egyik érkező. Az osztrák Hypo Niederösterreich honlapján megjelent az is, hogy a brazil Adriana Lima (Alexandra Do Nascimento testvére) egyéves szerződést kötött a fehérvári klubbal.

A hírek szerint a sérült Sugár Tímea pótlására és majdani tehermentesítésére egy szerb válogatott kapus is érkezik, míg beállós posztra (Csernus és Szabó kiválásával ugyanis egy játékosa maradt a Cornexinek erre a posztra) egy cseh válogatott érkezik.

A legfrissebb cseh keretben Petra Válová (Buducnost Monet Podgorica), Jana Simerská (Le Havre), Jana Spíchalová (Olomouc), Martina Marcisová (Olomouc) és Pavla Nevarilová (Sport Slokov Veselí) szerepel, minden bizonnyal közülük kerül ki az új légiós.