Vágólapra másolva!
Kihirdette első keretét a magyar férfi válogatott új szövetségi kapitánya, Sean Simpson. Két kapus, kilenc hátvéd és 14 csatár kapott meghívót. Hét klub ad játékost a keretbe, és a névsorban egy újonc van a 20 éves Révész Marcell személyében. A szövetség honlapjának beszámolója szerint a koronavírus-járvány miatt többen nem tudták vállalni a szereplést.

A magyar csapat legutóbb a nagy-britanniai olimpiai selejtezőn játszott, így kilenc hónap kényszerszünet léphet újra jégre: november 5-én este és 7-én délután is Lengyelország lesz az ellenfél a Tüskecsarnokban a Tippmix Nemzetek Tornája keretében. Ezeken a találkozókon debütál az új kanadai szövetségi kapitány.

Magyar Jégkorong

️ Keretet hirdetett Sean Simpson szövetségi kapitány a Lengyelország elleni mérkőzésekre a Tippmix Nemzetek Tornájára https://www.jegkorongszovetseg.hu/25-fos-keret-a-lengyelek-ellen

Az ellenfél jelenleg a divízió I/B-ben érdekelt, de hogy mennyire kiváló játékerőt képvisel, azt a februári olimpiai selejtezőkön bizonyította februárban: az A csoportos Kazahsztán vendégeként harcolta ki a továbbjutást.