Megvan, hol köszönthetik a szurkolók az vb-győztes pólósokat

Fukuoka, vizes világbajnokság, vízilabda, vízilabdatorna, férfi válogatott, döntő, Magyarország - Görögország, vizes VB, 2023. 07. 29.
Fukuoka, 2023. július 29. A magyar csapat ünnepli győzelmét a férfi vízilabdatorna döntőjében játszott Magyarország - Görögország mérkőzés végén a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 29-én. A magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresek után 14-13-ra győzött a görög csapat ellen és aranyérmet nyert. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Hétfőn a Duna Arénában köszönhetik a szurkolók a Fukuokában világbajnoki címet szerző magyar férfi vízilabda-válogatottat.

Varga Zsolt szövetségi kapitány együttesének első útja az érkezést követően egyből a Duna Arénába vezet majd, ahová 18.40 órától várják a szurkolókat.

A magyar csapat ünnepli győzelmét a férfi vízilabdatorna döntőjében játszott Magyarország - Görögország mérkőzés végén Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar válogatott szombaton ötméteresekkel győzte le a görögöket a vb-döntőben, ezzel 1973, 2003 és 2013 után története negyedik aranyérmét nyerte.