Társoldalunk:

Hosszú Katinka sok barátságát tette tönkre Shane Tusup

2018.06.09. 10:17

A két úszónő hosszú évekig elválaszthatatlan volt, de barátságuk megromlott. Jakabos Zsuzsanna most elárulta: Shane Tusup miatt nincsenek már jóban Hosszú Katinkával.

Nem túl népszerű az utóbbi időben Shane Tusup, aki már azelőtt a címlapokra került, hogy megromlott a viszonya feleségével, Hosszú Katinkával. Az amerikai edző ugyanis állandóan összetűzésbe keveredett kollégáival. Volt, hogy azért dühöngött nyilvánosan, mert az Iron Aquatics úszóin kívül mások is mertek a Duna Arénában tartózkodni, de versenyzője kései elrajtolása miatt is nyilvánosan elborult az agya, sőt Katinka nevelőedzőjének is nekiesett, Pass Ferencnek mindkét középső ujját felmutatva b.dmegelt.

Az öröm pillanatai Rióban, a 2016-os olimpián, ahol Hosszú Katinka három olimpiai aranyat nyert. A boldogság már a múltéForrás: Illyés Tibor / Dave Hunt - MTI

Shane-t dühkitörései miatt senki sem kedvelte igazán, ami Katinka barátságainak a rovására is ment. Jakabos Zsuzsanna az egyik, akit férje miatt elveszített az úszónő – számolt be a Bors.

„Nagyon jóban voltunk, aztán mióta elkezdett úszni Shane-nel, azóta nem annyira beszélünk– válaszolta őszintén Jakabos Dallos Bogi 7-kor nálam! című videosorozatában. Az úszónő fel is idézte a régi időket, amikor még elválaszthatatlanok voltak Katinkával, akivel bár a medencében vetélytársak voltak, az életben jó barátok.

Egykor jó volt Jakabos Zsuzsanna és Hosszú Katinka kapcsolataForrás: MTI/Illyés Tibor

„Hogyha valaki feláll mellém a rajtkőre, azt én meg akarom verni. Legyen az a legjobb barátnőm, vagy a legnagyobb ellenségem. Sok edzőtáborban voltunk szobatársak, a versenyek után meg röhögtünk” – nosztalgiázott Jakabos, akivel most, hogy Shane kikerült a képből, talán Katinka rendezheti a viszonyát.