Vágólapra másolva!
Szász-Kovács Emese párbajtőrvívó olimpikon nővérének gyűjt adományt közösségi oldalán. Szörnyű dolog történt, leégett testvére családjának háza. Testvére és annak négy gyermeke borzasztóan nehéz helyzetbe kerültek most.

A párbajtőröző a Facebook-oldalán kérte követőit, hogy – ha csak pár ezer forinttal is – segítsenek testvére családjának, hogy új életet kezdhessenek – vette észre a Blikk. Mint írja,

leégett házuk, ezért 4 gyermekükkel sokáig nem mehetnek haza az otthonukba. A sportoló fotón is megmutatta, mennyire rossz a helyzet.

„Kedves barátaim, ismerőseim, követőim! Nehezen írom ezeket a sorokat, mivel nagyon ritkán szoktam segítséget kérni, de látva mekkora a kár nővéremék házában, mégis ezt teszem, hogy újra tudják kezdeni az életüket, a csodás 4 gyermekükkel, akik most sokáig nem mehetnek haza az otthonukba. Ha, csak pár ezer Ft-ot tudsz utalni, már az is hatalmas segítség, tudjátok 'sok kicsi, sokra megy.' Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki egy kicsivel is hozzá tud járulni, kiégett házuk teljes felújításában, újjáépítésében! - írja bejegyzésében.