Jót beszélgetett egymás püfölése közben a két profi bokszoló - videó

Boxing: Canelo Alvarez v Caleb Plant Horizontal
Canelo Alvarez of Mexico (R) and Caleb Plant of the United States (L) fight during their super-middleweight unification boxing match at MGM Garden Arena in Las Vegas, Nevada on November 6, 2021. (Photo by Patrick T. FALLON / AFP)
Vágólapra másolva!
A november eleji, négy szervezet világbajnoki övéről döntő Saul "Canelo" Alvarez - Caleb Plant profi ökölvívó világbajnoki mérkőzésen utóbbi bokszoló nem kis verést kapott a 12 menet során, de még a 9. felvonásban is volt kedve viccelődni.

A ring melletti mikrofonok rögzítették, ahogy a találkozót felvezető sajtóeseményeken még eléggé barátságtalan amerikai bokszoló már-már baráti hangon méltatta mexikói ellenfelét.

"Egész jó vagy. Én is jó vagyok?" - kezdte Plant, mire Canelo egy rövid igennel válaszolt. Plant pedig folytatta: "Egész jó kis meccs, nem?" Erre már a mexikói is rendesen felelt: "Nekem is tetszik" - mondta.

"Tisztelem a technikádat" - mondta Plant. "Tudom" - válaszolta Alvarez. "Egész a jó a 21-0-s mérlegem, nem?" - kérdezte Plant, talán már sejtve, hogy abból a 0-ból hamarosan 1 lesz. Canelo ugyanis egy kíméletlen K.O.-val győzött, és lett első mexikói ökölvívóként a négy nagy szervezet egyidejű, azaz vitathatatlan világbajnok.