Botrányt okozott egy idióta fotós az atlétikai világbajnokságon

WORLD ATHLETICS CHAMPIONSHIPS OREGON 22 - DAY 4 ATHLETICS - WORLD CHAMPIONSHIPS - EUGENE - OREGON - STADIUM - HA Horizontal
Cameramen tv on the track during the race on Men’s 3000 Steeplechase final during the World Athletics Championships Oregon 22 on July 18, 2022, at Hayward Field Stadium, in Eugene, Oregon, USA - Photo Stephane Kempinaire / KMSP (Photo by KEMPINAIRE Stéphane / KMSP / KMSP via AFP)
Vágólapra másolva!
A eugene-i szabadtéri atlétikai világbajnokságon a 3000 méteres akadályfutás döntőjében az egyik operatőr bement a pályára és jelenlétével alaposan megzavarta a versenyzőket.

A verseny első körében összesűrűsödött a mezőny, majd a futók egy váratlan nehézségbe ütköztek, ugyanis egy operatőr a pálya kellős közepén éppen egy másik sporteseményt filmezett a hatalmas kamerájával.

A versenyzők kétségbeesetten próbálták kikerülni a magáról teljesen megfeledkező szakembert, aki miatt kis híján káoszba fulladt a futam.

A nem várt figyelemelterelés miatt szinte az összes futó a megszokottnál rosszabb időt teljesített.

Ennél nagyobb botrány a 2015-ös pekingi világbajnokságon történt, amikor a világhírű Usain Boltot egy operatőr elütötte a pályán.

Forrás