Nem tudják egymást megunni, negyedszer is összecsaphat a nehézsúly két szupersztárja

Tyson Fury v Deontay Wilder Deontay Wilder,Tyson Fury Horizontal
LAS VEGAS, NEVADA - OCTOBER 09: Tyson Fury and Deontay Wilder exchange punches during their fight for the WBC heavyweight championship on October 9, 2021 in Las Vegas, Nevada. Tom Hogan / Anadolu Agency (Photo by Tom Hogan / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Érdekes pletyka látott napvilágot. A tegnapi nap folyamán interjút készítettek a korábbi nehézsúlyú világbajnok Deontay Wilder(43-2-1, 42KO) edzőjével, amiben kitértek Wilder következő ellenfelére is. 

A Profiboksz.hu magyar szaklap beszámolója szerint Malik Scott elmondta, hogy a legnagyobb valószínűsége az Andy Ruiz elleni WBC végső eliminátori mérkőzésnek van (a győztes lehetnek a WBC aktuális bajnokát), ám

a képben van még egy meg nem nevezett bunyós, aki nagyobb név, mint Ruiz,

és ha ténylegesen lehetőség adódik arra a meccsre, akkor gondolkodás nélkül azt fogják választani. A nemzetközi sajtó úgy véli, hogy az a bizonyos meg nem nevezett bunyós Tyson Fury, akivel Wilder már három emlékezetes csatát vívott korábban. Ezek közül az első döntetlen lett, a másik kettőt pedig TKO-val, illetve KO-val nyerte az angol.

A harmadik Fury (háttal) - Wilder meccset 2021. október 9-én rendezték Las Vegasban Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Tom Hogan

Azonban kérdés, hogy Furyék ezt tényleg komolyan gondolják-e, vagy csak így próbálnak nyomást gyakorolni a fele-fele leosztást szorgalmazó ukrán Olekszandar Uszikra és csapatára a tárgyalások során, az majd a következő napokban kiderül. A cirkálósúlyból a nehézsúlyba fellépő ukrán bunyóssal jóformán azóta folynak a tárgyalások, hogy a Wembley-ben legyőzte Anthony Joshuát.