Vágólapra másolva!
Mike Tyson is segít a világhírű ketrecharcos, Francis Ngannou felkészítésében. A UFC-ben komoly hírnevett szerzett sportoló most bokszolni fog, ráadásul a világbajnok Tyson Fury ellen lép majd ringbe.

Az október végére tervezett Tyson Fury - Francis Ngannou összecsapást a profi ökölvívás szabályai szerint rendezik majd, és a szaúdi meccsen ott lesz Francis Ngannou mellett a sarokban Mike Tyson is, aki segíti majd a sportoló felkészítését.

Fury legutóbb decemberben lépett ringbe, amikor Chisora ellen tudott nyerni, és megvédte a WBC világbajnoki övét.

„Nem titok, hogy Ngannou felkészülését segítem. Olyan ütése van, hogy ha az betalál, akkor mindennek vége. Várom a közös munkát, hogy segítsek neki felkészülni a bokszmeccsre" – mondta Tyson, aki szerint az lesz a legfontosabb, hogy az erejét és energiáját az ütésekbe vigye majd át és a korábbi világbajnok azt sem tartja kizártnak, hogy sikerül majd kiütni Furyt.

Ngannou elmondta, nagyon boldog, hogy egyik példaképe is segíti majd a felkészülését, és arról is beszélt, hogy évek óta vár egy ekkora lehetőségre.

A ketrecharcos szerződése lejárt a UFC-vel, egy ideig bizonytalan volt a sosa, most úgy tűnik, sportágat vát és a ringben próbálja ki magát.