Vágólapra másolva!
Szeptember 2-án Veresegyházon, a Kucsa Tamás Sportcsarnokban rendezik meg a II. Golden Muay Thai gálát, ahol Furó Virág is szorítóba lép korábbi legyőzője, Székely Anna ellen. Garantáltan parázs csatára van kilátás.

"A magyar bajnokságon már találkoztunk, a harmadik menetben összekapaszkodásból ráborult a lábamra és elszakadt a keresztszalagom, ezután több műtétem is volt, két évet hagytam ki. Most már rendben vagyok, nagyon készülök a mérkőzésre és szeretnék revansot venni" – jelentette ki Furó Virág.

A sérült harcos a rehabilitáció alatt sem tétlenkedett, időközben Debrecenből Budapestre költözött, és ezzel együtt klubot is váltott. Ma már a Perfect Fight Club színeiben készül Nagy Balázs irányításával.

Furó Virág mindent beleadott a felkészülésbe és készen áll a küzdelemre Forrás: Career Brand Management

A korábbi találkozás ellenére nem mondhatja, hogy kiismerte volna riválisát, de ez fordítva is igaz.

"Az ominózus meccs óta eltelt két év, folyamatosan edzésben van, biztosan fejlődött.

A környezetváltásnak köszönhetően én is rengeteg új dolgot tanulok, az én bunyóm is változott" – tette hozzá Furó Virág, aki nagyon örül annak, hogy családja, párja és barátai előtt léphet majd szorítóba. Sérüléséből a Superfight Series legutóbbi gáláján egy győztes csatával tért vissza, ahol bizonyosságot nyert, hogy teljesen felépült, a lába ugyanúgy bírja a terhelést, mint a sajnálatos eset előtt.

"Gőzerővel készülök, edzéseket is tartok, emellett pedig dolgozom. Ha belefér az időmbe, akkor napi két edzésem van, de megesik, hogy csak egy fér bele. Nem könnyű beosztani az időm" – folytatta a civilben a Bastion Group-nál dolgozó sportoló, akit egy másik muay-thai harcos, Nardelotti Ajsa ajánlott be a céghez, ahol teljes mértékben támogatják sportolói karrierjét, legyen szó az edzések vagy a versenyek időzítéséről.