Vágólapra másolva!
Liu Shaoang a hivatalos közösségi oldalán büszkélkedett vele, mennyire eredményes volt az elmúlt két hét számára, ugyanis három arany mellett négy ezüst és két bronzérmet nyert a kínai rövid pályás gyorskorcsolyázók Kína-kupa elnevezésű versenysorozatának első két állomásán.

A magyar színekben kétszeres olimpiai bajnok Liu Shaoang azt követően is parádés teljesítményt nyújt, hogy tavaly év végén kínai állampolgárságra váltott: az elmúlt két hétben a világklasszisok sorát felvonultató kínai mezőnyben is az egyik legjobb volt, azonban a szintén olimpiai bajnok bátyja, Liu Shaolin Sándor számára már nem alakult ilyen jól a két verseny.

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy Liu Shaoang kilenc fotót is megosztott egy bejegyzésben az Instagram oldalán, közép-európai idő szerint ma hajnalban, ebből kettőn bátyja, az olimpiai és kétszeres világbajnok Liu Shaolin Sándor is látható: tiencsini csapatuk színeiben a férfiváltók versenyében ezüst-, vegyes váltóban bronzérmesek lettek együtt.

– írta angolul a közösségi oldalán Shaoang, aki testvérével együtt már egy különleges, aranyszínű korcsolyában versenyzett a Kína-kupán.