Vágólapra másolva!
Motorbalesetben vesztette életét a 19 éves Puerto Ricó-i zsoké, Luis Yamil Marcano. A tragédia mindössze pár nappal azután következett be, hogy a fiatal sportoló megtudta, gyermeke fog születni.

A baleset január 7-én este történt Puerto Ricóban, miután a tehetséges versenyző a Honda CRF450 típusú motorkerékpárjával összeütközött egy teherautóval. Jelentések szerint akkora erővel ütköztek, hogy Marcano már a becsapódáskor életét vesztette. A furgon vezetője azonban segítségnyújtás helyett elmenekült a helyszínről, a rendőrök továbbra is keresik.

A The Sun információi szerint a szörnyű balesetben mindössze néhány nappal azután történt, hogy kiderült, Marcano apai örömök elé néz.

A Bloodhorse beszámolója szerint Marcano tavaly január elsején vett részt az első profi versenyén, ahol negyedik helyen végzett, majd a következő két versenyét megnyerte. Márciusban debütált az Egyesült Államokban a Mahoning Valley Race Course-on, szakértők szerint fényes jövő előtt állt, ám fiatal kora ellene így is összesen 52 futamot nyert, és több mint 550 ezer font (240 millió forint) vagyont halmozott fel.