Meccs közben evett bele egy néző chipsébe a teniszező - videó

tennis Horizontal
Kazakhstan's Alexander Bublik reacts after a point Bulgaria's Grigor Dimitrov during their men's singles match on day four of the Paris ATP Masters 1000 tennis tournament at the Accor Arena - Palais Omnisports de Paris-Bercy - in Paris on November 2, 2023. (Photo by Dimitar DILKOFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A kazah Alexander Bublik nem nevezhető átlagos teniszezőnek, hiszen mindig történik valami körülötte. Bublik most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy néző chipses zacskójából falatozott kicsit.

A 26 éves kazah teniszező, Alexander Bublik Adelaide-ben, a Lorenzo Musetti elleni meccsen döntött úgy, hogy falatozik egy kicsit. Bublik az egyik ütése után annyira kisodródott, hogy az esés helyett inkább kiugrott a közönség soraiba, ahol egy férfi éppen nassolt. Bubliknak sem kellett több, gyorsan belemarkolt ő is a chipsbe.

Alexander Bublik körül mindig történik valami Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

A chipsezés kis stresszkezelésnek is jó volt, hiszen a kazah végül egy kiélezett csatában 6:3, 6:7, 7:5-re tudott nyerni és bejutott a legjobb négy közé.

Bublik egyébként nem mindig ennyire laza, nem is olyan régen még ütőtöréseivel hívta fel magára a figyelmet és arról is beszélt korábban, hogy nem igazán szeret teniszezni, sokkal inkább a pénzért csinálja, mint a sport szeretetéért.

A világranglistán 25. helyezett sportoló ott lesz a jövő héten kezdődő Australian Openen is.