Baumgartner Zsolt elvitte egy körre Palvin Barbarát

Forma-1, Spanyol Nagydíj, Palvin Barbara, Red Bull Racing
MONTMELO, SPAIN - MAY 13: Supermodel Barbara Palvin poses for a photo outside the Red Bull Racing garage before the Spanish Formula One Grand Prix at Circuit de Catalunya on May 13, 2018 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1VNBJEE612111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Vágólapra másolva!
A szupermodellt Daniel Ricciardo társaságában fotózták és Baumgartner Zsolt is megautóztatta őt a kétüléses F1-es autóval.

Ismét F1-es környezetben tűnt fel Palvin Barbara, ezúttal viszont nem Lewis Hamilton oldalán kapták lencsevégre, hanem a Red Bull és az F1 Experiences vendégeként. A magyar szupermodell a későbbi 5. helyezett Daniel Ricciardóval fotózkodott és kipróbálta az F1-es versenytaxit is a korábbi F1-es pontszerző, Baumgartner Zsolt utasaként.

Daniel Ricciardo és Palvin Barbara Forrás: 2018 Getty Images/Mark Thompson

A kiemelt F1-es hétvégéken, elsősorban az európai helyszíneken a Liberty Media vendégei és a VIP jegyet váltók belekóstolhatnak a sebesség élményébe az 1998-as Tyrrell versenyautók alapjaira épített, az idei szezonra egyébként felújított gépekkel.

A gyönyörű hangú, V10-es motorokkal szerelt masinák az igazi autóknál természetesen lassabbak, de így is iszonyú tempóra képesek.

Az autóztató programot az egykori Minardi-csapat tulajdonosa, Paul Stoddart működteti, így került képbe Baumgartner Zsolt is, aki a szintén korábbi F1-es pilóta, Patrick Friesacher társaságában viszi körbe a vendégeket.

Különleges alkalmak persze akadnak, tavaly a feleségét, az idénynyitón pedig az ausztrálok kedvenc forgalomirányítóját is körbevitte a Hungaroringen, valamint a melbourne-i Albert Parkban.

Az F1-es mezőny a hétvégén egyébként szokatlanul barátságos volt.

Kimi Räikkönen az Instagramon kívánt boldog anyák napját, majd újra találkozott Thomasszal, a francia kisfiúval, aki zokogásban tört ki a tavalyi futamon, miután kedvence már a rajtnál kiesett. A hazaiak hőse, Fernando Alonso is észrevett egy ifjú szurkolót, majd a Twitteren szervezett vele találkozót, ami vasárnap délelőtt össze is jött.