Vágólapra másolva!
Miamiban kölcsönösen meg kellett válaszolniuk néhány kérdést a másik életéről és karrierjéről, de mindezt 200-300 km/h-s tempónál. A hangulat igen felhőtlen volt.

Játékos vetélkedőben vett részt a Ferrari két versenyzője, Charles Leclerc és Carlos Sainz Miamiban az új pályán egy utcai Ferrariban. Mármint persze ha játékosnak lehet nevezni, ahogy 200-300-as tempónál száguldanak, s eközben az egyikük kérdést tesz fel a saját életéről, karrierjéről, a másiknak pedig gondolkodnia kell a válaszon és eltalálnia azt.

A szabály az volt, hogy amint az anyósülésen ülő pilóta helyes megfejtést ad, meg kell állniuk helyet cserélni.

A győztes az, aki a második kör végén a célvonalon áthaladva a volánnál ül.

Kő-papír-olló döntötte el a vezetési sorrendet, ez alapján Leclerc kezdett, de hogy melyikük ült a volánnál a második kör végén, az a videóból derül ki, a Youtube felületén:

Ahogy várni lehetett, jó hangulatban és ökörködésben nem volt hiány, és kicsit szemtelenkedtek is egymással, mert volt olyan feltett kérdésük, amire állítólag maguk sem tudták a választ. Sainznak az alábbi kérdéseket kellett megválaszolnia csapattársáról: hol szerezte az első F1-es pontjait, ki volt az első F1-es csapattársa, mikor született, hányszor állt dobogóra az F1-ben. Leclerc-nek pedig ezeket: hány éves volt az első F1-es tesztje idén, melyik pályán szerezte a legtöbb pontot a karrierjében, az első F1-es nagydíjának éve és ideje.

Sainz a végén bevallotta, utált az anyósülésben lenni, de azért mindketten remekül szórakoztak.