Kritizálja a nemzetközi sajtó az első Miami Nagydíjat

Miami Nagydíj 2022
MIAMI, FLORIDA - MAY 08: A general view of the podium celebrations during the F1 Grand Prix of Miami at the Miami International Autodrome on May 08, 2022 in Miami, Florida. Red Bull Racing Chris Graythen/Getty Images/AFP (Photo by Chris Graythen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtó szerint óriási volt a felhajtás a Forma-1 történetének első miami versenye körül, arról viszont megoszlanak a vélemények, hogy a győztes Max Verstappen sikere magabiztos volt-e vagy csak a szerencsének köszönhető. Valamint igen vegyes a visszhangja a meglehetősen unalmasra sikerült versenyhétvégének, mind a sajtó, mind pedig a nézők szerint. 

Hiába hemzsegett a sztároktól a Paddock, a Forma-1-nek még fel kell nőnie egy ekkora felhajtáshoz. Michael Jordan, David Beckham, Tom Brady, Michelle Obama, Michael Douglas, Aston Kutcher, Pharrell Williams, Serena Williams, DJ Khalid, Kygo, Martin Garrix, Shawn Mendes és LeBron James. Csak, hogy néhány nevet említsünk azon sztárok közül, akik megfordultak a Forma-1-es pályán a hétvégén. Lando Norris még zenélni is beállt a norvég DJ, Kygo fellépésén:

Nagy-Britannia
The Sun:

The Guardian:

Olaszország
Corriere della Sera:

Spanyolország
Marca:

El País:

Franciaország
Le Figaro:

Svájc
Blick:

Tages-Anzeiger:

Ausztria
Kronen Zeitung:

Forrás: MTI, The Sun