Korábbi főnöke csalódott Vettelben és ellene szurkol

Forma-1, Sao Pauló-i Nagydíj 2022, szombat, Sebastian Vettel
Aston Martin's German driver Sebastian Vettel arrives for the second practice session at the Autodromo Jose Carlos Pace racetrack, also known as Interlagos, in Sao Paulo, Brazil, on November 12, 2022, ahead of the Formula One Brazil Grand Prix. (Photo by MAURO PIMENTEL / AFP)
Vágólapra másolva!
Mike Krack sajnálja, hogy Sebastian Vettel idén már nem versenyez a csapatában, és reméli, hogy megbánja majd a döntését.

Az Aston Martin luxemburgi csapatfőnöke idén nem az elmúlt két évben megszokott párost fogja irányítani, ugyanis Lance Stroll mellett Fernando Alonso lesz a csapat tagja. Krack mégis úgy érzi, hogy nagyon fog hiányozni neki Vettel, de reméli, az istállója egy jó szerepléssel a németnek is megmutatja, hogy rossz döntést hozott.

Szingapúrban és Szuzukában is látszott rajta, hogy élvezi a versenyzést, ezt a rádióban is megosztotta. Éles volt és nagyon lendületbe jött. Az utolsó néhány futamon látszott rajta a motiváció a versenyképes autóban, úgyhogy azt kell mondanom, hogy le a kalappal előtte – nyilatkozta Krack. – Nehéz időszakon ment át, sokszor az időmérő első szakaszában kiesett, de

Mike Krack Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A csapatfőnök éppen ezek miatt volt elkeseredve, amiért idén már nem számíthat a négyszeres világbajnokra, ezt pedig nem is titkolta.
„Örülök, hogy ott van, ahol, de egyben

A Vettel helyére érkezett Alonsót teljesen más személyiségként írta le

Krack, így komoly feladat és rugalmasság vár rá, hogy egyben tudja tartani a csapatot és a lehető legjobb teljesítményt elérni az újdonsült párosával.

Forrás