Legszívesebben köddé vált volna a Szingapúri Nagydíj legnagyobb vesztese

George Russell, Mercedes
George Russell of United Kingdom, Mercedes - AMG PETRONAS, portrait during the Pirelli Formula 1 Italian Grand Prix of FIA Formula One World Championship from 31st of September to 3rd of September 2023, on Autodromo di Monza in Monza, Italy. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
George Russell, a Mercedes pilótája a Szingapúri Nagydíj utolsó körében esett ki, miután a gumifalba csapódott, ez pedig a dobogós helyezésébe került.

Russell érthetően csalódott volt az eset után, legszívesebben felszívódott volna, elmondása szerint ennél ritkán érezte rosszabbul magát pályafutása során.

„Ilyen pillanatokban legszívesebben eltűnnél, és nem beszélnél senkivel. Ez a világ legrosszabb érzése, pláne, amikor ennyire kimerült vagy fizikálisan, mentálisan. Lemaradsz a győzelemről, majd jön egy ilyen hiba" – dühöngött Russell.

A csalódás ellenére a csapatfőnök, Toto Wolff és Lewis Hamilton, a csapattárs is megvédte Russellt.

Mindketten egyetértettek abban, hogy George keményen dolgozott a sikerért, és egy pillanatnyi kihagyás került neki és a csapatnak is nagyon sokba.