Az egyik legnagyobb hollywoodi akciósztár lesz a jövőben Cunoda Juki védelmezője - videó

OPERATION FORTUNE: RUSE DE GUERRE (2022) movie cinema filmstill film still panoramic FILM
OPERATION FORTUNE: RUSE DE GUERRE 2022 de Guy Ritchie Jason Statham. COLLECTION CHRISTOPHEL © Miramax - STX Films - Tencent (Photo by Miramax - STX Films - Tencent / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Cunoda Juki számára ennél jobban aligha zárulhatott volna a 2023-as Forma-1-es idény: az Alpha Tauri japán versenyzője ugyanis az Egyesült Államokban találkozhatott kedvenc színészével, Jason Stathammel.

Habár a pályán nem alkotott igazán maradandót a 23 éves japán, hiszen a 20 fős mezőnyben 23 futamon szerzett 17 pontjával csak a 14. lett, a szezonzárás mégis neki sikerült a legjobban. Ugyanis találkozhatott kedvenc színészével, az olimpikon műugróból lett akciófilmsztárral, Jason Stathammel.

A rövid videóból nem csak az derül ki, hogy Cunoda imádja Statham filmjeit és rajong a színészért, hanem az is, hogy vezeték nélküli fülhallgatója "Statham fia" néven kapcsolódik a csapat audiorendszerére. Ezt hallva a Szállító azonnal fel is ajánlja szolgálatait: "Most már felelősséget érzek, hogy vigyázzak rád, ha szükséged lenne rám" - mondta nevetve az angol filmsztár.