Vágólapra másolva!
A Ferrari pilótája, Charles Leclerc nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton 2025-től a csapattársa lesz.

Nem sokkal azt követően jelentette be a Ferrari Lewis Hamilton átigazolását, miután a csapat monacói pilótája, Charles Leclerc szerződést hosszabbított. A 26 éves versenyző tudott az olasz istálló nagyszabású tervéről, azonban meglepte, amikor biztossá vált, hogy ténylegesen létrejön az átigazolás.

"Természetesen tanulni fogok Lewistól, egyúttal ez egy lehetőség számomra, hogy megmutassam, mire vagyok képes, amit izgalmas kihívásnak tekintek. Szerintem nagyszerű lesz. 

Tudtam már jó néhány hónapja, hogy ez a lehetőség benne van a pakliban, mégis meglepett, amikor megtudtam, hogy esély van rá, hogy ténylegesen meg is történjen" -

mondta a monacói, aki elismerően beszélt jelenlegi csapattársáról, Carlos Sainzról is. A spanyol pilótának az idény végén Hamilton miatt távoznia kell, és még nem dőlt el, hol folytatja F1-es karrierjét.

Lewis Hamilton, Charles Leclerc
Lewis Hamilton és Charles Leclerc 2025-től csapattársak lesznek
Fotó: AFP (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)

"Igazán csodálatos kapcsolatom van Carlosszal, csodálatos éveket töltöttünk együtt, melyek között voltak a csapat számára nehezebb évek is, de rendkívül jól dolgoztunk együtt, és a lehető legjobban szeretnénk az utolsó évünket teljesíteni" - idézte a formula.hu Leclerc szavait.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.