Vágólapra másolva!
Javában készül a Brad Pitt és Lewis Hamilton fémjelezte Forma-1-es film, de nem mindenkit hoz lázba a dolog.

Nincs szükségem arra, hogy filmet nézzek a saját sportágamról

 – mondta Max Verstappen a filmről, aminek Lewis Hamilton az egyik producere, Brad Pitt pedig egy visszavonult versenyzőt alakít a filmben.

Brad Pitt szereplésével készül a Forma-1-es film
Fotó: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Verstappent arról kérdezték, várja-e a filmet, de a holland azt mondta, hogy annak ellenére, hogy kedveli a hollywoodi sztár néhány filmjét, nem különösebben kíváncsi az alkotásra.

„Austinban, az Amerikai Nagydíjon láttam pár jelenetet a filmből, megmutatták a versenyzőknek és elmondták, hogy készültek a felvételek. Jó volt látni, de nem az én dolgom, igazság szerint nem annyira érdekel a dolog. Nem kell nekem filmeket nézem a saját sportágamról. Ez a film egy kitalált dolog, ami túl lesz dramatizálva, így kell hozzáállni” – mondta Verstappen.

A 26 éves pilóta korábban a Netflixen futó Drive to Survive sorozatért sem volt oda, mert szerinte túlságosan kiragadták a jeleneteket a kontextusaikból, de az új sorozatokban már ő is újra szerepel.

 

 

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.