Döbbenetesen megváltozik a Hungaroring - videó

Forma-1, Magyar Nagydíj, Aston Martin, Sebastian Vettel, Lance Stroll
action, Aramco, Hungaroring, GP2213a, F1, GP, Hungary Sebastian Vettel, Aston Martin AMR22, leads Lance Stroll, Aston Martin AMR22
Vágólapra másolva!
A Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszíne, a Hungaroring elképesztő változáson esik át, a legendás pályán már elkezdődtek a felújítási munkálatok.

Szenzációs fejlesztések a Hungaroringen

Az F1-es versenynaptárba való bekerülésért egyre nagyobb a küzdelem, ezért a Hungaroring esetében is az a cél, hogy a pálya minél modernebb legyen és megfeleljen a mai elvárásoknak. A legendás versenypályán, ahol 1986 óta rendeznek Forma-1-es futamokat, jelenleg a paddock felújítása zajlik, az elképesztő munkálatokról a Hungaroring hivatalos Facebook-oldalán megosztott videó nyújt betekintést.

A Hungaroring óriási változáson esik át Forrás: Motorsport ImagesTel: +44(0)20 8267 3000email: info@motorsportimages.com/Carl Bingham

A bejegyzésből kiderült, hogy már "20 ezer köbméter földet mozgattak meg, 5 ezer köbméter betont bontottak el, körülbelül 800 cölöpöt fúrtak le, és összesen 345.348 kg betonacélt szállítottak a Hungaroring területére" eddig.

A felújítások jelentőségét remekül érzékelteti, hogy utóbbi adat megegyezik egy Boeing 747-es utasszállító repülőgép tömegével.

A 2024-es Magyar Nagydíjat július 21-én rendezik, ezt követően pedig folytatódik a felújítás következő szakasza - számolt be róla a motorsport.com.