Az óriásmellű horvát modell tökönrúgással döntötte el, melyik válogatott nyeri az elődöntőt - videó

QAT, FIFA 2022 World Cup, Quarterfinals, Croatia vs Brazil action Doha 2022 SP sportsman personality season 2022 22 soccer Horizontal FIFA SEASON GAME PLAYER SPORT
December 9th, 2022, Education City Stadium, Doha, QAT, World Cup FIFA 2022, quarterfinals, Croatia vs Brazil, in the picture Instagram model and former Miss Croatia, Ivana Knoll is Croatian, but with German roots. (Photo by Hasan Bratic / Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy eddig a katari labdarúgó-világbajnokság összes horvát találkozóján, úgy az Argentína elleni elődöntőn is ott lesz a stadionban Ivana Knöll, aki egyedi múdon jósolta meg a továbbjutót, és arról is beszélt, hogy levetkőzik-e, ha hazája nyeri a vb-t.
Vágólapra másolva!

Knöll a közösségi oldalára feltöltött videóban egy célzóverseny segítségével jósolta meg, hogy melyik csapat jut a fináléba.

Noha sem a horvát, sem a argentin mezes szurkoló által fogott céltáblát nem sikerült eltalálnia, egy ennél is pontosabban irányzott rúgással dőlt el, hogy szerinte Horvátország lesz a győztes, amit később szavakkal is megerősített.

Korábban több sajtóhír is megjelent arról, hogy a 30 éves influenszer

megígérte, hogy ha hazája megnyeri a világbajnokságot, meztelenre vetkőzik, ezt azonban szintén a közösségi oldalán Knöll megcáfolta.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!