Vágólapra másolva!
A Premier League harmadik fordulójának hétfő esti összecsapásán az elmúlt szezonban csak mesébe illő hajrával bentmaradó Portsmouth idegenben 4-0-ra verte az UEFA-kupa-döntős Middlesbrought, ezzel a tabella második helyére nyomult előre. A nyáron a West Bromtól szerződtetett Kanu két góllal járult hozzá a sikerhez, így a szintén négy gólos Zamora társaságában vezeti a góllövőlistát.

Tovább szárnyal a Pompey! Valószínűleg a dél-angol kikötőváros csapatának legvérmesebb szurkolói sem számítottak arra, hogy a Premier League harmadik fordulóját követően csapatuk 7-0-s gólkülönbséggel mondhatja magáénak a tabella második helyét.

A Boro elleni KO-t követően pedig ez a helyzet, az pedig további bizakodásra adhat okot, hogy a Birminghamben két éven keresztül jobbára csak szenvedő Nwankwo Kanu legszebb napjaira emlékeztetően futballozik, hétfői duplájával pedig a West Hames Zamorával holtversenyben a góllövőlistát is vezeti.

Az idei bajnokság eddigi meglepetéscsapata a következő körben hazai pályán fogadja az elmúlt évi papírforma-borogatót, a Wigant, így jó esélye van, hogy folytassa remek szereplését.

Premier League, 3. forduló:
Middlesbrough - Portsmouth 0-4 (0-1)
gól:
Kanu (7., 57.), Mwaruwari (50.), Todorov (93.)