Vágólapra másolva!

Fotó: Reuters

Hitzfeld megnyugtatná a kedélyeket

- Klubedzőként már sok mindent elértem, és a következő nagy kihívás a nemzeti válogatott irányítása lehetne. Évi 60 helyett 10 mérkőzés az én koromban éppen elég - mondta az 51 éves szakember, aki sietve hozzátette: okvetlenül kitölti 2003-ig szóló szerződését a müncheni csapatnál.

A Daum-üggyel kapcsolatban kijelentette: a Bayer Leverkusentől pozitív drogtesztje miatt menesztett kollégája valószínűleg akkor is kábítószer hatása alatt állt, amikor hozzájárult a hajvizsgálathoz.

A Spiegel október 30-i számának
címlapja

A Spiegel magazin szerint a Floridában tartózkodó, 47 éves szakember lehallgatott telefonbeszélgetések révén került a koblenzi államügyészség látóterébe.

Váratlan vereséget szenvedett a Hamburg a labdarúgó Bundesliga 10. fordulójában. A Bajnokok Ligájában kedden, Torinóban a Juventus ellen 3-1-re győztek a hamburgiak, szombaton azonban az Unterhaching otthonában 2-1-re kikaptak.

Az Eintracht Frankfurt új klubrekordot állított fel, a Freiburg elleni 3-0-ás hazai siker azt jelenti, hogy Felix Magath együttese saját közönsége előtt megszakítás nélkül 14. találkozóján maradt veretlen.

Bundesliga, 10. forduló, eredmények:
Hansa Rostock - VfL Wolfsburg 1-1 (0-1)
gól:
Majak (90.) illetve Rydlewicz (38., öngól)

Unterhaching - Hamburger SV 2-1 (0-1)
gól:
Straube (87.), Spizak (90.) illetve Kientz (12.)

Eintracht Frankfurt - SC Freiburg 3-0 (2-0)
gól:
Reichenberger (10.), Fjörtoft (21.), Branco (84.)
kiállítva: Konde (78., SC Freiburg)

Borussia Dortmund - FC Kaiserslautern 1-2 (0-1)
gól:
Evanilson (63.) illetve Hrisztov (12.), Reich (88.)

Werder Bremen - Bayern München 1-1 (1-1)
gól:
Ailton (11., 11-esből) illetve Sergio (6.)

(MTI)

Ajánló:

Korábban:

Az első csoportfázis utolsó előtti fordulójában több meglepő eredmény is született a Bajnokok Ligájában. A Paris SG 7 gólt rámolt be a Rosenborgnak, otthon kapott ki a Juventus, a Bayern München nem bírt az Olympiastadionban a Helsingborggal. A legizgalmasabb meccset a Leeds játszotta a Barcelonával, a katalán óriás bentmaradása szó szerint másodperceken múlt. Akadtak persze továbbjutók is: a spanyol La Coruna, a Milan, a Bayern és a PSG már hátradőlhet.