Vágólapra másolva!
Elszólta magát egy interjú során Francesco Coco, a spanyol Barcelona olasz labdarúgója. A válogatott szélső szerint jövőre a Lazio jelenlegi mestere, Alberto Zaccheroni veszi át a klub irányítását, így ő is szívesen marad a katalán városban. Gaspart elnök szerint viszont az sem elképzelhetetlen, hogy továbbra is Carles Rexach dirigálja az együttest.

A FC Barcelona labdarúgócsapatának olasz szélsője, Francesco Coco azt nyilatkozta, jövőre a távozó Carles Rexach helyett a jelenlegi Lazio-főnök, Alberto Zaccheroni lesz a katalán klub szakvezetője. A spanyol csapat már korábban kijelentette, hogy Rexach helyét új tréner foglalja majd el, de Zaccheroni neve sohasem merült fel. "A jövőm a Barcelonában van, nem akarok hazamenni. A klub már megkérdezte, szeretném-e meghosszabbítani a szerződésemet, de a szezon végéig kértem haladékot, hogy tudjam, ki lesz az edző. Jó a kapcsolatom a milánóiakkal, tudom, Carlo Ancelotti is számítana rám, de én Barca-játékos vagyok és az is maradok. Döntöttem a jövőmről, szeretnék a Zaccheroni vezette csapat részese lenni" - nyilatkozta Coco, aki az AC Milan játékosaként csak kölcsönben szerepel a Barcelonában.

Joan Gaspart elnök nem erősítette meg a hírt, de az elmondta, továbbra is tárgyalnak a Celta Vigo edzőjével, Victor Fernandezzel, és a Boca Juniors egykori szakvezetőjével, Carlos Bianchival is. Sőt, az is elképzelhető, hogy Rexach marad a helyén! "Carles Rexach személyében olyan edzőnk van, akinek még egy évig érvényes a szerződése. Ő és én együtt vitatjuk majd meg a jövőre vonatkozó terveket" - nyilatkozta Gaspart egy keddi, Nou Campban megtartott sajtóreggelin.

Pincési László

Korábban:

Fórum:

FC Barcelona