Vágólapra másolva!
Mindössze négy forduló után közös megegyezéssel szerződést bontott az olasz Serie A-ban szereplő Ancona labdarúgócsapatának vezetősége Leonardo Menichini edzővel. A Datasport úgy tudja, utóda Nedo Sonetti lesz.

Az újonc gárda eddig mindössze egyetlen pontot szerzett a bajnokságban, mellyel az utolsó helyen tanyázik. A 49 éves szakembernek ez volt az első állása a legjobbak között, ugyanis korábban tizenkét esztendőn keresztül a jelenleg a Bolognánál dolgozó Carlo Mazzone segítője volt.

A Datasport információi szerint az új tréner Nedo Sonetti lesz, a Bergamóban élő szakember már találkozott is a klub elnökével, Pieronival. "Még emlékszem, hogy utoljára 1998-ban, Leccében ültem a kispadon. Egyelőre nem írtam alá szerződést, kíváncsian várom, az elnök mit vár tőlem" - nyilatkozta Sonetti, aki az utóbbi években a másodosztályban tevékenykedve irányította a Salernitana, a Cagliari és a Palermo együttesét is.

Olasz források még négy nevet dobtak be a köztudatba, így ha nem jön létre a megállapodás, akkor Giancarlo Camolese, Giovanni Galeone, Renzo Ulivieri és Bortolo Mutti is szóba jöhet az anconai kispadon.