Társoldalunk:

Újpest-veréssel dobogós a ZTE

2004.11.06. 18:35

Arany Ászok Liga, 12. forduló:
ZTE FC - Újpest FC 1-0 (1-0) 
Zalaegerszeg, 7500 néző, V: Dubraviczky 
ZTE: Varga Z. - Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Szamosi - Kaj (Babati, 79.), Balog, Ljubojevic, Koplárovics - Sebők J. (Gyánó, 51.), Waltner
Újpest: Vlaszák - Grósz, Tamási, Juhár, Vanczák - Simek, Erős K. (Polonkai, 62.), Farkas, Tóth N. - Bükszegi (Kovács, 71.), Rajczi 
gól: Sebők J. (4.) 
kiállítva: Grósz (59.)
sárga lap: Csóka (31.), Kocsárdi (75.), illetve Grósz (36.), Vanczák (79.), Tóth (87.) 

4. perc: Sebők József cselezgetett az Újpest 16-osának bal oldali sarkán sarkánál, majd fordulásból, nagy erővel a jobb alsó sarokba bombázott (1-0).

23. perc: Waltner fejjel szöktette Sebők Józsefet, aki középről tiszta helyzetből a bal alsó sarok mellé lőtt. 

59. perc: Grósz sárga lapot érően rúgta fel Koplárovicsot a bal oldalon, mivel már volt korábbról egy sárgája, villant a piros lap is. 

Lendületesen kezdett a ZTE, amelynek gyorsan eredménye is lett, majd az első félórában uralták is a játékot. A vendégek 30 perc után kezdtek magukhoz térni, ekkor többször is veszélyeztették Varga kapuját, különösebb eredmény nélkül.  

A második félidőben az Újpest kezdett lendületesen, de a ZTE jól kontrázott. A kiállítás inkább a hazaiakat zavarta meg, és átengedték a kezdeményezést a vendégeknek, akik éltek is ezzel, s több lehetőséget dolgoztak ki Varga kapuja előtt. A mérkőzés összképe alapján azonban a hazaiak győzelme megérdemeltnek mondható.

(MTI)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK