Vágólapra másolva!
Tárgyalást kezdett a Juventus a Valenciával a spanyol futballcsapat sokszoros válogatott szélsőjének, Joaquínnak az átigazolásáról.

Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a torinói klub sportigazgatója, Alessio Secco - azt követően, hogy a Juve Bajnokok Ligája-csoportmeccsen 2-0-ra verte vendégként a Real Madridot - nem tért vissza Itáliába, hanem Spanyolországban maradt, hogy felvegye a kapcsolatot a Valencia vezetőivel.

Az újság úgy tudja, hogy bár Joaquínt 2012 júniusáig szerződés köti a Valenciához, az andalúz klub kész elengedni őt, mivel gazdaságilag nehéz helyzetben van, s a kiváló futballista értékesítésével pénzügyi mentőövhöz juthat.

A játékos kontraktusának záradéka azt rögzíti, hogy kivásárlási ára 40 millió euró, de az olasz sportnapilap szerint a Valencia már 15 millióért hajlandó túladni rajta.

A Juventus anyagi "áldozatkészsége" jelenleg 12 milliónál jár, ám a felek bizonyára meglelik az aranyközéputat, s Joaquín legkésőbb a jövő év nyarán a "zebrák" futballistája lesz.