Vágólapra másolva!
A Paks a székesfehérvári Sóstói-stadionban 4-0-ra nyert az andorrai Santa Coloma ellen, így - az örmény csapatot búcsúztató Ferencvároshoz hasonlóan - kettős győzelemmel, 5-0-s összesítéssel jutott be a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének a második fordulójába. A magyar ezüstérmesnek a következő körben a norvég Tromsö lesz az ellenfele.

Európa Liga, első forduló, visszavágó:
Paks - Santa Coloma (andorrai) 4-0 (1-0)
Székesfehérvár, Sóstói-stadion, 1000 néző
v.: Kaludjerovic (montenegrói)
Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Sifter T. - Sipeki, Báló, Bartha - Magasföldi, Böde, Vayer
Santa Coloma: Rivas - Sirvan, Jordi Rubio, Alex Roca, A. Gutiérrez - Cuadros, Soria, Aloy, A. Rodríguez - Codina, Do Nascimento
gól: Magasföldi (11., 49.), Böde (77.), Heffler N. (80.)
sárga lap:
Do Nascimento (1.), Sirvan (37.), Alex Roca (41.), A. Rodríguez (43.)
továbbjutott:
a Paks, 5-0-s összesítéssel

Az Európa Liga-selejtező visszavágóján korán vezetéshez jutott a Paks, amely a folytatásban is nyomás alatt tartotta szerény képességű ellenfele kapuját, de újabb találatra nem, csupán egy lesgólra és három kapufára futotta erejéből. Az andorraiak kemény belépőkkel igyekeztek megfékezni a paksi támadásokat, a játékvezetőnek négy vendégjátékost is figyelmeztetnie kellett az első félidőben.

A második játékrész elején ismét betalált a Paks, de az újabb gólok csak nem akartak jönni. A hajrában aztán megérkeztek, a vége kiütéses paksi győzelem lett. A Paks 5-0-s összesítéssel jutott a második fordulóba, ahol ellenfele a lett Daugavát 7-1-s összesítéssel elbúcsúztató norvég Tromsö csapata lesz.