Vágólapra másolva!
Nereida Gallardo, Cristiano Ronaldo exbarátnője meglehetősen kritikusan nyilatkozott a The Sun című bulvárlapnak a Real Madrid portugál klasszisáról, aki szerinte óriási egóval rendelkezik, de nem valami intelligens.

Cristiano Ronaldót pár hete alaposan összerugdosták a Dinamo Zagreb védői a Real Madrid által 1-0-ra megnyert BL-meccsen, a nézők pedig folyamatosan fütyültek, ha a portugál playboynál volt a labda. Ronaldo a meccs után azt nyilatkozta, biztosan azért tették vele ezt az ellenfél játékosai, mert ő gazdag, jóképű és nagy játékos.

Nereida Gallardo, Ronaldo exbarátnője, akivel a focista 2009 nyarán nem túl elegáns módon, sms-ben szakított kevésbé volt jó véleménnyel a sztárról, akit a The Sun című bulvárlap szerint agyatlan szépfiúnak nevezett. "Óriási az egója és nem valami intelligens" - tette hozzá a 27 éves Gallardo, aki azt is elárulta, hogy mostani párja jobb az ágyban Ronaldónál, aki szerinte nem jó példakép a gyerekek számára.

A modellként dolgozó Gallardo, akiről több magazinban is megjelentek félmeztelen képek, korábban egy másik Real Madrid-játékossal, Sergio Ramosszal is járt.