Vágólapra másolva!
A Kecskemét nem bírt a szervezetten játszó Haladással, így 1-1-es döntetlen született a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
KTE-Phoenix-Mecano - Szombathelyi Haladás 1-1 (1-0)
Kecskemét, 2000 néző
v.: Szabó Zsolt
Kecskemét: Antal - Mogyorósi, Póti, Karan, Varga - Nagy P. (Gréczi, 84.), Vukasovic, Savic, Bulajic (Patvaros, 57.), Forró (Leo, 76.) - Rajczi
Haladás: Rózsa - Schimmer (Simon, 73.), Devecseri, Guzmics, Bosnjak - Fehér, Iszlai (Gyurján, a szünetben) - Nagy G., Radó, Németh (Kalász, a szünetben) - Ugrai
gól: Forró (26.) illetve Fehér (49.)
sárga lap: Rajczi (31.), Forró (74.) Mogyorósi (90.) illetve Iszlai (14.), Devecseri (17.), Nagy G. (20.), Gyurján (86.), Ugrai (88.)

Az első félidőben a mezőnyben és a kapu előtt is határozottabb Kecskemét megérdemelten jutott egygólos vezetéshez: a 26. percben Mogyorósi jobb oldali beadására Rózsa tétován és feleslegesen mozdult ki, így Forró akadálytalanul fejelhetett a kapuba (1-0):

A félidőben Artner Tamás kettős cserével próbálta meg feltüzelni csapatát, amely sikerült is, ugyanis a szombathelyiek a fordulást követően már jóval többet támadtak és egyből egyenlítettek is.

A 49. percben Radó jobb oldali szabadrúgását Fehér Zoltán öt méterről bólintotta a kapuba (1-1).