Vágólapra másolva!
Feczesin Róbert Olaszországon belül váltott csapatot.

A tizenegyszeres válogatott csatár az előző idényt az Ascolinál töltötte, amelyben harminc bajnokin hat gólt szerzett, csapata azonban kiesett. Most az a Padova szerezte meg két évre, amely legutóbb a 11. helyen zárt.

"Örülök, hogy lezárult ez a bizonytalan fejezet, és ismét igazolt futballista lettem. Untam már ezt a nyarat, vártam, hogy végre csapattal készülhessek. Voltak lehetőségek eddig is, kaptam ajánlatot Ukrajnából és Izraelből, de úgy döntöttünk: abban az országban, abban a bajnokságban folytatom, ahol már ismernek, amelyről kiderült, hogy fekszik nekem" - mondta Feczesin.

A 27 éves támadó hozzátette, a Padova mellett szólt, hogy céljai alapján a rájátszásért lesz harcban a most induló pontvadászatban, az pedig külön büszkeséggel tölti el, hogy olyan klubban futballozhat, melyben korábban Alessandro Del Piero, Demetrio Albertini vagy Stephan El Shaarawy is megfordult.

Feczein azért nem játszhat az első fordulóban, mert játékengedélye nem készült el időben, így csak a második körben, a Capri ellen mutatkozhat be új együttesében.