Vágólapra másolva!
Kubatov Gábor, az FTC elnöke felszólította a Csatáry Lászlóra emlékező transzparenst elkészítő szurkolókat, hogy hétfőig jelentkezzenek a klubnál.

"Akik miatt az MLSZ 800 ezer forintra megbüntetett minket, azokat szeretném kérni, hogy most legyenek bátrak, álljanak ki, és csak annyit mondjanak, mi voltunk. Mi voltunk azok, akik kitaláltuk, mi voltunk azok, akik megfestettük, mi voltunk azok, akik becsempészték a stadionba, és mi voltunk azok, akik kifeszítettük ott. Arra szeretném kérni őket, hogy most ne bújjanak sálak mögé, ne bújjanak szurkolótársaik mögé, és legfőképp nem bújjanak a klub mögé. Vállalják a klub helyett a felelősséget" - mondta Kubatov Gábor.

Az MTK elleni bajnoki második félidején a szurkolók egy csoportja a háborús bűnökkel vádolt és nemrég elhunyt Csatáry Lászlóra emlékezett egy felirattal. A Fradi elnöke arra kérte a molinót készítőket, hogy jelentkezzen személyesen, levélben vagy e-mailen, és elég ha annyit írnak, én voltam. Kubatov hozzátette, ha hétfőig nem jelentkeznek, akkor a videofelvételek alapján elkezdik a szurkolók beazonosítását.

"Fontos tudniuk, hogy most nem arról van szó, hogy nem szeretem a szurkolókat, hanem arról, hogy a Ferencvárost mindennél jobban szeretem. Ebben a vitában semmit nem nyerhetünk, de mindent elveszthetünk, szponzort, edzőt, játékost, pontokat, a pontok által bajnokságot. Ha a nemzetközi kupában ilyen történik, akkor három-öt évre eltilthatnak minket, és akkor elmondhatjuk, hogy ott van vége a Ferencvárosnak. És ezt nemhogy nem szeretném, nem akarom. Azt kell eldöntenetek, mi a fontosabb, önmagatok védelme, vagy a Ferencváros. 72 órátok van, várom a neveket, hajrá fiúk!" - zárta üzenetét Kubatov.