Vágólapra másolva!
A Bayern edzője szerint Barcelonában van a legjobb helyen.

A hét közepén Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke úgy nyilatkozott, Zlatan Ibrahimovic és Cristiano Ronaldo nem passzolna a csapat rendszerébe, Lionel Messi szerződtetése viszont tökéletes megoldás lehetne. "Ribéryvel együtt egészen különleges párost alkotnának" - mondta Beckenbauer a Bildnek.

Fel volt tehát adva a magas labda, és a német újságírók meg is kérdezték a korábban a Barcelonánál Messivel együtt dolgozó Josep Guardiolát, a Bayern mostani edzőjét, mit szól Beckenbauer ötletéhez.

"Hogy leigazolnám-e Messit? Nem, fel sem merült bennem. Barcelona a legjobb hely számára" - felelte Guardiola. Korábban azt lehetett olvasni, hogy az argentin zseni szponzora, az Adidas szeretné, ha Messi egy olyan csapatban játszana, amelyet ez a sportszergyártó támogat, és ebbe az üzletbe az Adidas hajlandó lenne elég komoly összeggel beszállni.

A Bayern ilyen szempontból beleillik a képbe, és a Mundo Deportivo nevű lap úgy tudja, a nyáron egy 250 millió eurós ajánlat érkezhet majd be a Barcelonához a bajoroktól.