Pénzbüntetés a nagyit puszilgató csatárnak

alessandro florenzi, roma
TOPSHOTS AS Roma midfielder Alessandro Florenzi embraces his grandmother in a tribune to celebrate after scoring during the Italian Serie A football match As Roma vs Cagliari on September 21, 2014 at Olympic stadium in Rome. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
Vágólapra másolva!
Az AS Roma játékosa, a hétvégén a Cagliari ellen szerzett gólja után kirohant a lelátóra, és az élete első meccsén részt vevő nagymamáját ölelte meg, amiért most pénzbüntetést kapott.

Az AS Roma a tizenharmadik percben már 1-0-ra vezetett a Cagliari ellen otthon, amikor Alessandro Florenzi gólt szerzett, majd a lelátóra rohant, hogy megölelje nagymamáját. Az olasz sajtó értesülése szerint a 82 éves hölgy először látta az unokát játszani a Stadio Olimpicóban.

Csakhogy ezután egyből sárga lappal büntette Florenzit a játékvezető, hiszen nem lett volna szabad a szurkolók közé mennie. Az elkerülhető sárga lap miatt pedig a klub pénzbüntetést szab ki a csatárra.

A nagyi első meccse volt Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Ennyire azért nem nagy a szigor a Románál, ahogy a csapat edzője, Rudi Garcia fogalmazott Twitteren: "Florenzi? Ki fogja fizetni a büntetést, de biztos hogy boldogan. Amit Ale tett, az egy nagyszerű pillanat volt.”