C. Ronaldo kivásárlási ára egymilliárd euró

Cristiano Ronaldo
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Spanish league football match Villarreal CF vs Real Madrid CF at El Madrigal stadium in Villareal on September 27, 2014. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
A világ legbefolyásosabb futballügynöke, Jorge Mendes szerint Cristiano Ronaldo Madridból vonul majd vissza, és nem csak azért, mert a szerződésében szereplő kivásárlási záradék egymilliárd euróról szól. 

"Már nem nagyon hívogatnak Cristiano ügyében. Egyszerűen nem éri meg, hiszen ők is tudják, hogy a szerződése értelmében egymilliárd eurót kellene fizetni kivásárlási árként – mondta a portugál ügynök az AS-nek.

A pletykák, miszerint a játékos nem érzi jól magát Madridban, és távozni szeretne, nem számítanak semmit a portugál ügynök szerint. Mendes úgy véli, Ronaldo 40 éves koráig fejlődni fog, és Madridból vonul majd vissza. "Soha nem lesz még egy olyan játékos, mint ő. Egyszerűen nincs határ, ha róla van szó. Nemcsak a világ legjobb futballistája, de minden idők legnagyobb sportolója is – tette hozzá Mendes.

40 éves koráig fejlődni fog Forrás: AFP/Jose Jordan

Cristiano Ronaldót nyár óta egyre több pletyka hozza össze a Manchester Uniteddel, a szurkolók nagyon szeretnék, ha visszatérne, és a játékos is azt nyilatkozta, egyszer szívesen játszana újra a Unitedben.