Mégis összejön a Dárdai–Dzsudzsák-frigy Berlinben?

Dzsudzsák Balázs magyar fociválogatott
Oslo, 2015. november 12. Dzsudzsák Balázs (b) és a norvég Jo Inge Berget a Norvégia-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen az oslói Ullevaal Stadionban 2015. november 12-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A török sajtó továbbra is rengeteget foglalkozik Dzsudzsák Balázzsal, a Bursa.com legutóbbi cikkében például azt írják, jó hírt kapott a magyar válogatott kapitánya. Igaz lehet a berlini vonal? 

Bár Dárdai Pál nem erősítette meg (igaz, nem is cáfolta) a Hertha érdeklődését, a török lapokat ez nem érdekelte, és „Dzsudzsák Balázs jó hírt kapott” címmel cikket írtak arról, hogy a berliniek megemelték a magyar játékosért tett ajánlatukat, és

már nem sajnálnának hárommillió eurót sem érte.

Igen ám, de a Bursaspor négyet szeretne kapni a játékosért, és nem is ez a legnagyobb gond az üzlettel. Ha a Hertha hajlandó is még tovább srófolni az ajánlatot, akkor is meg kell egyeznie Dzsudzsákkal, aki jelenleg 1,7 millió eurót keres – ez nagyjából a dupláját jelenti a kiadási oldalon Németországban [via Sport24]. A Hertha legjobban fizetett játékosa Salamon Kalou, aki 2,2 milliót vesz fel évente.

Dzsudzsák Balázs a válogatottból kirobbanthatatlan Forrás: MTI/Illyés Tibor

Dzsudzsák távozását már szinte mindenki biztosra veszi, legutóbb már a Bursaspor elnöke is azt nyilatkozta, csapatot keresnek a sokat kereső, de kiegyensúlyozatlanul teljesítő magyar játékosnak.