Társoldalunk:

A Liverpool új igazolása máris odaszúrt korábbi klubjának?

2017.09.02. 16:21

A 27-szeres angol válogatott futballista, Alex Oxlade-Chamberlain 35 millió fontért szerződött az Arsenalból a Liverpoolba. A Mersey-parti gárda új középpályása még egy hete sem hagyta el Londont, de akarva-akaratlanul máris odaszúrt egyet korábbi klubjának.

A 24 éves középpályás múlt vasárnap, pont a Liverpool ellen játszotta utolsó mérkőzését az Arsenal színeiben. A csapat szurkolói is felrótták Arséne Wengernek, hogy fölösleges volt Oxlade-Chamberlaint játszatni a Pool ellen, hiszen fejben már teljesen máshol volt és ez meg is látszott a játékán. Az Ágyúsok végül négygólos vereségbe szaladtak bele, Ox pedig a csapat egyik legnagyobb kerékkötője volt. 

Oxlade-Chamberlain a Manchester City ellen debütálhat a LiverpoolbanForrás: Liverpool FC/Twitter

Jövő héten, szombaton a Liverpool a Manchester City otthonában játszik rangadót. Az azóta már vörösbe öltözött középpályás bizakodóan nyilatkozott az összecsapás előtt.

Jó formában utazunk a Cityhez, hiszen múlt héten négy nullára legyőztük az Arsenalt" – nyilatkozta Alex Oxlade-Chamberlain, aki úgy tűnik elfelejtette, hogy egy héttel ezelőtt még Arsenal-játékosként lézengett a pályán az Anfield Roadon.