Vágólapra másolva!
A Juventus korábbi elnöke, Giovanni Cobolli Gigli szerint nagy hiba volt 2018-ban a Real Madridtól szerződtetni az ötszörös aranylabdás portugál világsztárt, Cristiano Ronaldót.

A theScore.com megírta, hogy a Juve egykori elnöke, a jogászként tevékenykedő Cobolli Gigli javaslata szerint

nyáron újjá kellene építeni a csapatot, és Cristiano Ronaldótól, valamint a sportigazgatótól, Fabio Paraticitől is meg kellene válnia a torinói klubnak.

Az olasz sztárcsapat a legjobb 16 között kiesett a Bajnokok Ligájából a Porto ellen, és egy évvel korábban a Lyonnal szemben is ez történt vele.

Mióta Ronaldo 100 millió euróért 2018-ban a Real Madridból a Juventushoz igazolt, az együttes legjobb BL-eredménye az Ajax elleni negyeddöntő volt a 2018/2019-es szezonból.

mondta Cobolli Gigli, aki 2006 és 2009 között volt a Juventus elnöke.

Cristiano Ronaldo 100 millió euróért érkezett a Juventushoz 2018 nyarán Forrás: AFP/Isabella Bonotto

tette hozzá.

Andrea Pirlo csapata ebben a szezonban szenved, a BL-ből kiesett, a bajnokságban pedig 13 meccs van már csak hátra, de a tabellán jelenleg harmadik Juve hátránya 10 pont a listavezető Interrel szemben.

Az olasz kupában legalább döntős a torinói együttes, május 19-én az Atalanta lesz az ellenfele a fináléban.

Cristiano Ronaldo - akit nem titkoltan azért vettek, hogy vele majd BL-t nyerjen a csapat - azért ebben a szezonban sem futballozik rosszul, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 32 meccsen 27 gólt rúgott eddig.