Az utolsó lövő is berúgta a tizenegyest a büntetőpárbajban, mégis kiesett a csapata - videó

firo : 01/18/2022 Fuvuball, 1.Bundesliga, season 2021/2022, DFB Cup 1/8 final 1.FC Kv?ln , Koeln - HSV Hamburg Hamburg Hamburg , HSV Hamburg Hamburg Hamburg hamburger sv Spo 1.FC Kv?ln 2022 Koeln - HSV Hamburg Hamburg Hamburg Season 2021 1.Bundesliga Fuvu
firo : 01/18/2022 Fuvuball, 1.Bundesliga, season 2021/2022, DFB Pokal 1/8 Finale 1.FC Kv?ln , Koeln - HSV Hamburg Hamburg Hamburg , HSV Hamburg Hamburg Hamburg referee Daniel Schlager (Germany) gives the goal Penalty goal by Florian Kainz with the HAcke didn't get it, strange penalty shoot-outs (Photo by Jvşrgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A másodosztályú Hamburg 11-es párbajt követően búcsúztatta az élvonalbeli 1. FC Köln együttesét a Német Kupában.

Már a hír is érdekes, de nem adja vissza azt a drámai helyzetet, ahogy a Köln búcsúzni kényszerült.

A gól nélküli rendes játékidőt követően a vendégek a hosszabbítás második percében előnybe kerültek, a Bundesliga 9. helyén álló kölniek azonban Anthony Modeste 121. percben értékesített büntetőjével egyenlítettek.

A büntetők során rögtön az első körben a kölni Ozcan rontott, majd a túloldalom Kittel is hibázott. Az ötödik körig fej-fej mellett mentek a csapatok, majd Florian Kainz következett, akinek be kellett lőnie a labdát, hogy folytatódjon a meccs. Kainz be is lőtte a labdát, de megcsúszott a rúgás pillanatában és a támaszkodó lába is hozzáért a labdához. Az élesszemű játékvezető ezt ki is szúrta, és nem adta meg a találatot, mert csak egyszer szabad a labdához érni egy büntető elvégzése közben.

Ennek köszönhetően végül a Hamburg jutott a legjobb nyolc közé.