Vágólapra másolva!
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter már csak egy lépésre áll attól, hogy leigazolja a torinóiak argentin válogatott támadóját, Paulo Dybalát.

Dybala szerződése júniusban jár le, a Juventus pedig már közölte sztárjával, hogy nem ajánlanak neki hosszabbítást. Több európai klubot is kapcsolatba hoztak szolgálatai biztosításával, az Atletico Madridtól a Tottenham Hotspurig, de a La Gazzetta szerint az Inter vezeti a versenyt a támadóért.

A múlt héten állítólag új találkozóra került sor a csatár és a Nerazzurri között, és úgy tűnik, Dybala egyre biztosabb abban, hogy 2022/23-as szezonban csatlakozik a Juventus ősi riválisához.

Paulo Dybala az Interhez igazolna Forrás: AFP/Filippo Monteforte

Az argentin csatár korábban elmondta, hogy nem hajlandó elhagyni Olaszországot, és csalódott a Juventusban. Az Inter kevesebb pénzt kínál neki, mint amit Torinóban kap,

de központi szerepet kapna a Simone Inzaghi által vezetett csapatban.

Dybala évi 7 millió eurót keresett a torinói klubnál,

de az egyes források szerint Inter csak 6 millió eurót ajánlana neki szezononként, plusz bónuszokat.

A 28 esztendős argentin válogatott támadó 2015 nyarán a Palermótól 32 millió euróért igazolt a Juventusba, amellyel sorozatban öt bajnoki címet nyert, valamint négyszer aranyérmes lett az Olasz Kupában, és a 2016–2017-es évadban Bajnokok Ligája-döntős volt. Dybala a „zebrák" színeiben 283 tétmérkőzésen összesen 113 gólt szerzett és 48 gólpasszt adott.