Leírhatatlan hangulat fogadta Orbán Viktort a magyar fociválogatott öltözőjében

Anglia-Magyarország, mérkőzés, labdarúgás, nemzetek, ligája, foci, futball, meccs, Magyarország, Anglia, 2. félidő, VÉGE, ünnep
WOLVERHAMPTON, ENGLAND - JUNE 14: Adam Szalai of Hungary celebrates with the fans after their sides victory during the UEFA Nations League - League A Group 3 match between England and Hungary at Molineux on June 14, 2022 in Wolverhampton, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen nézte meg, ahogy a magyar válogatott kedden este történelmi vereséget mért Angliára Wolverhamptonban. A lefújás után az öltözőben gratulált a csapatnak.

"Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek a csapat öltözőjébe, legutóbb jó tíz évvel ezelőtt, a hollandiai öt-hármas vereségünk után tettem ilyet – mondta lapunknak Orbán Viktor.

- mondta a Nemzeti Sportnak nyilatkozva a kormányfő.

Orbán Viktor a wolverhamptoni Molineux Stadionban szurkolt a magyar válogatottnak Forrás: The FA via Getty Images/Michael Regan/Michael Regan

Orbán Viktor, amikor csak teheti, ott van a magyar válogatott meccsein, így volt ez múlt héten is, amikor Cesenában ugyancsak a helyszínen nézte meg az olaszok elleni meccset. Ezúttal viszont több oka volt az örömre, hiszen az idén tizenöt éves Puskás Akadémia alapítójaként különösen büszke lehet a felcsúti intézményben nevelkedő Sallai Roland és Nagy Zsolt góljaira: a két Puskás-akadémista összesen három gólt szerzett a négyből.

"A kérdés már csak az, mit fogunk csinálni életünk hátralévő részében" – mondta viccesen Orbán Viktor, aki korábban több interjúban is utalt arra, hogy a kormányzása alatt újjáépített magyar labdarúgásnak a nagy elődök által ostromolt csúcsokra kell törnie.