Pogba semminek nevezte a Manchester United elképesztően magas ajánlatát

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Watford at Old Trafford in Manchester, north west England, on February 26, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Paul Pogba szerződése június végén lejár, másodszor is távozik a Manchester United csapatától, ráadásul úgy, hogy a klubja nem is kap érte semmit.

Pogba a hírek szerint hamarosan négyéves szerződést köt a Juventus csapatával, ahova először is ingyen igazolt Manchesterből.

Paul Pogba pályafutásáról hamarosan dokumentumfilm jelenik meg, az előzetesből látott már részleteket pár angol újságíró, akik arról számoltak be, hogy az egyik jelenetben a játékos mára már nem élő ügynöke, Mino Raiola beszélgetett a világbajnok játékossal a szerződéshosszabbításról.

Paul Pogba hamarosan újra a Juventus játékosa lesz Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

A hírek szerint Pogba kapott egy heti 290 ezer fontos ajánlatot a manchesteriektől, majd egy ennél is jobbat.

A felvételeken Raiola azt mondta, „nagyon szeretnék, ha maradnál, Az ajánlat számomra nem ezt tükrözi, ezt el is mondtam nekik. Világossá teszem, ha azt szeretnék, ha maradnál, és köréd épüljön a csapat, akkor másképp kell viselkedniük" – mondta Raiola.

„Blöffölnek. Hogy mondhatod egy játékosnak, hogy akarod, és a semmit ajánlod? Ilyet még nem is láttam" – mondta Pogba.