A Barcelona már elzavarná Manchesterbe a sztárfocistáját

Valencia CF v FC Barcelona - La Liga Santander men soccer Valencia C FC Barcelona La Liga Santander Frenkie de Jong Waist up Two people Xavi Hernandez Xavi Hernandez head coach LaLiga Santander match Estadio Mestalla Valencia CF instructions February Hori
Xavi Hernandez head coach of Barcelona gives instructions to Frenkie de Jong during the LaLiga Santander match between Valencia CF and FC Barcelona at Estadio Mestalla on February 20, 2022 in Valencia, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United új holland menedzsere, Erik ten Hag mindent megtesz azért, hogy újra a játékosa legyen Frenkie de Jong, akivel az Ajaxnál dolgozott együtt. A United és a Barcelona már megegyezett, de a játékos nem akar menni.

A két klub hetek óta tárgyal, már meg is egyeztek, ami alapján akár 85 milliót is kapnának a katalánok, de De Jong egyelőre hajthatatlan. A Manchester küldöttséget is irányított a héten Barcelonába, hogy megegyezzenek a klubbal, ami sikerült is, de egyelőre nem sikerült a váltásról meggyőzni De Jongot.

Frenkie de Jong még nem tudja, hogy menni akar Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Most már ott tartanak a Barcelonánál, hogy szeretnék, ha De Jong menne, mert akkor annyi bérköltség szabadulna fel, hogy lehetne az új játékosokat gond nélkül regisztrálni a spanyoloknál.

Az adósságban úszó Barcelona helyzetét az is nehezíti, hogy 17 millió eurónyi fizetéssel tartozik a holland játékosnak.