Vágólapra másolva!
A Bayern Münchentől szerződtetett Robert Lewandowskit hivatalosan is bemutatták a Barcelona szurkolóinak. A lengyel világsztár dekázott párat a Camp Nou Stadionban, majd készségesen integetett a szurkolóknak. Lewandowski nem mellesleg megkapta Memhpis Depay mezszámát, ami azt is jelentheti, hogy a holland válogatott támadó hamarosan távozik a katalán csapattól.

A 28 éves Depay tavaly nyáron a francia Lyon csapatától érkezett a Barcelonához, 13 góljával a csapat legeredményesebb játékosa lett. Azonban Xavi Hernández tavaly novemberi kinevezése után lassan kikerült a csapatból, mostanra pedig már egyáltalán nem számol vele a katalán csapat edzője, ezért is kaphatta meg Lewandowski a mezszámát.

A transzferguru Fabrizio Romano értesülései szerint Depay és az ügyvédei jelen pillanatban is tárgyalásokat folytatnak a Barcelona vezetőségével a holland válogatott támadó szerződésbontásáról.

Lewandowski érkezésével Depay-ra nincs szükség Barcelonában Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Ira L. Black

Az olasz újságíró azonban megjegyezte, hogy Depay csak akkor hajlandó távozni, hogy sikerül megfelelő top csapatot találni.

A holland támadót a nyári átigazolási időszakban a Juventusszal, az Arsenallal, a Tottenhammel és a Manchester Uniteddal is összeboronálták.