Második meccsét már simán nyerte az Inter a bajnokságban

fbl Horizontal
Inter Milan's Argentinian forward Lautaro Martinez (R) celebrates with Inter Milan's Belgian forward Romelu Lukaku after opening the scoring during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Spezia on August 20, 2022 at the Giuseppe-Meazza (San Siro) stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A előző kiírásának ezüstérmes, az Internazionale hazai pályán magabiztosan verte 3-0-ra a Spezia együttesét.

A milánói csapatnak a folyamatos támadások során 35 percre volt szüksége, hogy megtörje a vendégek ellenállását, akkor Romelu Lukaku visszafejelt labdáját Lautaro Martínez lőtte kapásból a jobb alsó sarokba lőtt.

Az 52. percben ismét a belga támadó volt a főszereplő, öt vendég védő sem tudta szerelni a tizenhatoson belül, amikor végül elrúgták előle a labdát, akkor meg Hakan Calhanoglu elé került, aki 16 méterről nem hibázott.

Az Inter a 82. percen a harmadik gólt is meglőtte, Dzeko visszagurított labdáját Correa lőtte higgadtan a kapuba. Így a Lecce elleni idegenbeli 2-1 után ezúttal már simán nyert Simone Inzaghi csapata.

A másik három szombati meccsen egyetlen gólt láthattak a résztvevő hat csapat szurkolói: a Sassuolo Domenico Berardi találatával verte 1-0-ra az újonc Leccét. A Torino-Lazio és az Udinese-Salernitana mérkőzés is 0-0-ra végződött.