Vágólapra másolva!
Minden fiatal futballrajongó álma, hogy megszerezze kedvenc játékosa mezét, sőt olykor még a felnőttek is mindent megtesznek érte. Így fordulhatott elő, hogy egy Everton-szurkoló leejtett egy gyereket a földre.

Az Everton kedd este 1-1-es döntetlent ért el a Leeds United otthonában, ezzel Frank Lampard csapata továbbra is nyeretlen a Premier League-ben. A liverpooli csapat gólszerzője, Anthony Gordon a lefújást követően a vendég szurkolókhoz sietett, hogy megköszönje a biztatásukat, amikor egy fiatal szurkoló beszökött a pályára. A biztonsági őrök azonnal elkapták és visszaadták a kordon mögött álló családtagjának.

Anthony Gordon ünnepli a gólját a Leeds United ellen Forrás: AFP/Oli Scarff

Az Everton focitája észrevette, mi történt, ezért odament, hogy átadja a mezét a fiatal drukkernek, de a rózsaszínű mezt végül a kisfiút a karjaiban tartó férfi vette át. Annyira megörült a gesztusnak, hogy megölelte a 21 éves angol focistát, viszont ekkor a gyerek kicsúszott a karjából és beesett a pályára.

Gordon az Everton legutóbbi két bajnokiján gólt lőtt, de mindkettő 1-1-re végződött. Frnk Lampard csapata szombaton a városi rivális Liverpoolt fogadja.