Botrány a lefújás után: hátba talpalta egy szurkoló a török válogatott focistát - videó

foci, török foci, Ankaragücü, Besiktas
ANKARA, TURKIYE - SEPTEMBER 04: Roiser (2) of Besiktas argues with Bahadir Han Gungordu (99) of MKE Ankaragucu during Turkish Super Lig week 5 match between MKE Ankaragucu and Besiktas at Eryaman Stadium on September 04, 2022. Halil Sagirkaya / Anadolu Agency (Photo by HALIL SAGIRKAYA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Döbbenetes képsorokkal zárult az Ankaragücü-Beşiktaş találkozó a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.

A tabella élén álló vendégek 3-2-re nyertek a sereghajtó fővárosiak otthonában, ám az egyébként is izgalmas mérkőzésnek a végén jöttek az igazán drámai események.

A hazaiak egyik szurkolója a lefújás pillanatában beszökött a pályára, és egyenesen az isztambuliak török válogatott játékosát, Salih Uçant vette célba, akit sikerült is háton rúgnia még azelőtt, hogy bárki segíthetett volna neki.

Uçan csapattársai gyorsan észbe kaptak, és segítettek leteperni az ámokfutót, majd a két csapat játékosai között is kialakult némi összetűzés. A játékvezető nem volt elnéző, és a segítségnyújtásban az egyik főszerepet játszó Josef de Souzát piros lappal büntette meg.