Vágólapra másolva!
Vasárnap este a magyar labdarúgó-válogatott Kalmár Zsolt hosszabbításban lőtt szabadrúgásgóljának köszönhetően 2-1-re legyőzte Görögország csapatát Dzsudzsák Balázs búcsúmérkőzésén. A találkozó után a győztes gólt szerző Kalmár az M4 Sport kamerája előtt a búcsúzó 109-szeres válogatott Dzsudzsáknak ajánlotta a gólját, az első gólt szerző Sallai Roland pedig arról beszélt, hogy a súlyos sérülése után erősebben tért vissza.

„Nagyon örülök, hogy győzelemmel búcsúztattuk az évet, és hogy újra itt vagyok és gólt lőttem. A gólomat Dzsudzsák Balázsnak ajánlom, hiszen fantasztikus játékos és fantasztikus évek vannak mögötte. A gólomnál az volt bennem, hogy találjak kaput, volt egy kis szerencsém is, hiszen a kapus is bemozgott a sorfal mögé.

– mondta a 29-szeres válogatott középpályás, aki tavaly márciusban, az Andorrában rendezett világbajnoki selejtezőn szenvedett súlyos térdsérülést, ezért ki kellett hagynia a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságot, és csak idén júliusban térhetett vissza a pályára.

Kalmár Zsolt másfél év után tért vissza a magyar válogatottba Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A meccs elején nagyon jó beadást kaptam Bazsitól, sajnos nem lett belőle gól, de a találatommal talán kárpótolhatom. Még kell egy kis gyakorlás ahhoz, hogy maximálisan működjön a csatárjátékom.

Idén voltam fent és lent is, de a legfontosabb, hogy fent tudtam befejezni ezt az évet" – mondta Sallai Roland, aki a kilencedik gólját lőtte a válogatottban.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!